Welkom bij Overseas Distribution Company !

Waarom kiezen voor Overseas ?

Werken bij Overseas is binnentreden in een financieel solide en stabiel familiebedrijf dat actief is in een internationale nichemarkt. Dit biedt tal van voordelen die je hieronder één voor één krijgt toegelicht.

Een globale speler met internationaal allure

Met distributie over de hele wereld en dagelijks frekwente internationale contacten is de term 'globale speler' zeker op zijn plaats. We zijn bovendien een financieel sterke organisatie die tegen een stootje kan. Door kwaliteitsvolle diensten te leveren en constant naar innovaties te zoeken, zijn we de Preferred distributor geworden voor de duty free markt van heel wat globale spelers.

Je bent geen nummer !

Wij combineren een familiecultuur met de professionaliteit van een internationale speler : We kennen jou dus écht als mens maar tevens verwachten we de nodige inzet en professionaliteit. Af en toe organiseren we een kantoorborrel, een familiedag of een extern evenement. We vinden het fijn als onze medewerkers zelf ook bijdragen aan een prettige werkomgeving en dus met leuke ideeën durven komen om de teamspirit en de verbinding tussen collega's te versterken.

Zéér mooie verloning

We zoeken talentvolle en gedreven mensen en willen hiervoor méér dan de markt betalen. Bovendien vullen we dit aan met extralegale benefits en bonussystemen (mooie groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, collectieve en individuele bonussen en - afhankelijk van de functie- nettovergoeding en een elektrische wagen (oplaadbaar op de parking !).

Innovaties & training in systeemgebruik

Blijven innoveren is voor ons van groot belang om efficiënt te blijven en zo de concurrentie het hoofd te bieden. De laatste jaren hebben we heel erg ingezet op nieuwe automatisaties en applicaties. We bieden onze medewerkers dan ook de nodige training in onze systemen, applicaties en software. We stellen het erg op prijs dat onze collega's zelf met nieuwe verbeterideeën komen en hierbij willen aan de kar trekken.

Dagelijkse lunch

Alle dagen, jawel : ALLE dagen krijg je bij ons de kans om jouw favoriete lunch te bestellen. Soep, broodje of toch liever een salade? Het kan allemaal. En op kosten van de zaak ! En soms wordt er eens een weddenschap verloren door de CEO en dat levert iedereen 'Kip met Friet' op !

Aantrekkelijke werkplek

Een mooi modern en open gebouw met ons eigen 'schoon verdiep'. Hier lunchen we 's middags samen en bij goed weer genieten we van het terras ,.. mét zicht op het water uiteraard ! Bovendien een werkplek met een brede waaier aan taken - afwisseling dus- en interessante projectmogelijkheden voor hen die deze zien !

Vacatures voor Talentvolle mensen

Bekijk hier welke functies we momenteel hebben openstaan. Niet gevonden wat jij zocht? Je kan altijd ook een spontane sollicitatie indienen.
?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Leuke weetjes

Dat er hier 3 werkende generaties rondlopen tussen de 28 jaar en 85 jaar is op zich al een interessant 'wist-je-datje'. En dat we geen onthaalbediende hebben maar wel een kantoorhond die je met een rustige blik verwelkomt, is ook best origineel. Andere weetjes vind je hieronder.
aantal medewerkers 50 en groeiende
jaarlijkse omzet € 200 mio
# SKU's 3000
AEO certified Authorized Economic Operator (Full)
vierkante meters warehouse 14000
diversiteit Medewerkers uit 8 verschillende geboortelanden
jaarlijks aantal PO's en SO's +- 5000 PO's en 7000 SO's

Onze bedrijfswaarden

De principes uit onze Mission statement hebben we omgezet naar professionele waarden. Deze willen we terugzien in het dagelijkse gedrag van al onze medewerkers.

Wees respectvol in al je relaties

Wees respectvol in al je relaties

Wees transparant over je acties

Wees transparant over je acties

Streef altijd naar langdurige en duurzame relaties

Streef altijd naar langdurige en duurzame relaties

Durf 'the status quo' in vraag te stellen en zoek mee naar verbetermogelijkheden

Durf 'the status quo' in vraag te stellen en zoek mee naar verbetermogelijkheden

Probeer zelf actief bij te dragen aan een aangename werkomgeving

Probeer zelf actief bij te dragen aan een aangename werkomgeving
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Gemakkelijk bereikbare locatie !

We liggen letterlijk in de schaduw van het imposante Havenhuis en 1 brug verwijderd van de cinema's. Het bruisende Antwerpen centrum ligt op een steenworp ver, ideaal voor wie 's avonds nog een uitstapje wil doen in de stad. De tramlijn passeert voor onze deur en komende van de Ring moet je slechts 1,5km rijden. Aangekomen aan Mexicostraat nr. 3 kan je zonder probleem je auto kwijt op onze ruime, omheinde parkeerplaats.

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier