Welkom bij Overseas Distribution Company !

Waarom kiezen voor Overseas ?

Werken bij Overseas is binnentreden in een financieel solide en stabiel familiebedrijf dat actief is in een internationale nichemarkt. Dit biedt tal van voordelen die je hieronder één voor één krijgt toegelicht.

Een globale speler met internationale allure

Met distributie over de hele wereld en dagelijks frequente internationale contacten is de term 'globale speler' zeker op zijn plaats. Bovendien zijn we een financieel sterke organisatie, wat onze medewerkers vertrouwen in een stabiele toekomst biedt. Onze inzet voor kwaliteit en voortdurende innovatie heeft ons de status van "Preferred Distributor" opgeleverd in de Duty-Free sector. Bij Overseas Distribution Company vormen we de ruggengraat van een branche die voortdurend in beweging is, en zijn we er trots op om de norm te stellen voor een kwaliteitsvolle dienstverlening.

Je bent geen nummer !

Bij Overseas Distribution Company hebben we een bedrijfscultuur dat het beste van twee werelden combineert: de warmte van een hechte familie en de professionaliteit van een wereldwijde speler. Bij ons ben je niet zomaar een medewerker: je bent een gewaardeerd lid van onze groeiende familie. We geloven dat een ondersteunende, inclusieve en leuke werkomgeving cruciaal is voor succes. We houden we ervan om samen te komen tijdens een ontspannen kantoorborrel of een gezellige familiedag.

De kracht van innovatie

We begrijpen dat voortdurende innovatie essentieel is om niet alleen efficiënt te blijven, maar ook om te excelleren in een concurrerende markt. De afgelopen jaren hebben we dan ook veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe automatiseringen en applicaties. Wat Overseas Distribution Company onderscheidt, is niet alleen de technologische vooruitgang, maar ook onze toewijding om medewerkers te ondersteunen. We bieden trainingen aan om de expertise van onze teams te versterken. Mensen zijn immers de sleutel zijn tot ons gezamenlijke succes.

Samenwerkingscultuur

Bij ons werk je niet alleen voor een bedrijf, maar voor een team van gelijkgestemden. We waarderen de inbreng van elke medewerker en geloven dat samenwerking de sleutel is tot ons succes. Onze cultuur is erop gericht om jou te inspireren, te laten groeien en te motiveren om het beste uit jezelf te halen.

Zéér mooie verloning

We zijn op zoek naar getalenteerde en gepassioneerde medewerkers die mee willen bouwen aan onze toekomst. We zijn bereid om verder te gaan dan de marktstandaard om hen daarvoor te belonen. Bij Overseas Distribution Company geloven we in het erkennen en waarderen van uitzonderlijk talent, en dat vertaalt zich niet alleen in aantrekkelijke salarissen, maar ook in uitgebreide extralegale voordelen en bonussystemen. Onze voordelen omvatten onder andere een uitstekende groepsverzekering, een hospitalisatieverzekering en zowel collectieve als individuele bonussen. Afhankelijk van de functie bieden we ook netto-vergoedingen en zelfs de mogelijkheid om te rijden in een elektrische wagen die je gemakkelijk op onze parkeerplaats kunt opladen.

Aantrekkelijke werkplek

Bij Overseas Distribution Company werken we vanuit een eigentijds en open gebouw, met ons eigen 'schoon verdiep'. Hier lunchen we gezamenlijk 's middags, en bij goed weer genieten we van ons terras met een prachtig uitzicht op het water. We geloven dat een inspirerende werkomgeving de creativiteit en samenwerking bevordert.

Een warme welkom : Onboarding van nieuwe collega's

Onze toewijding aan jou begint al vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt. Het onboarding-programma omvat niet alleen een reeks processen, maar het is eveneens een kans om jou beter te leren kennen. We stemmen ons programma af op jouw behoeften en vaardigheden, zodat je vanaf dag één een waardevolle bijdrage kunt leveren. Je krijgt niet alleen inzicht in je nieuwe rol, maar bouwt ook kennis op wat betreft onze interne processen, systemen en technologieën. We bieden trainingsmogelijkheden en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je mee kan bouwen aan onze groei.

Learning & Development : investeren in jouw groei

Bij Overseas Distribution Company is leren en groeien meer dan slechts een mogelijkheid. Onze benadering combineert de kracht van digitaal leren, interactieve incompany trainingssessies en hands-on ervaring 'on the job'. We stimuleren initiatief en proactiviteit als het gaat om professionele groei. We geloven dat jij de regisseur bent van je eigen ontwikkeling, en we scheppen de optimale omgeving waarin jouw potentieel kan bloeien.

Vacatures voor talentvolle mensen

Bij Overseas Distribution Company geloven we dat onze kracht schuilt in ons team. We creëren dan ook graag kansen voor talenten die onze passie voor excellentie delen en klaar zijn om deel uit te maken van iets groots. Als je op zoek bent naar een inspirerende werkplek waar innovatie wordt aangemoedigd en prestaties worden beloond, bekijk dan zeker onze openstaande vacatures en ontdek hoe jij een rol kunt spelen in ons geweldig team!
?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Ons rekruteringsproces : kom in 5 stappen werken bij Overseas

Leuke weetjes

Dat er hier 3 werkende generaties rondlopen tussen de 28 jaar en 85 jaar is op zich al een interessant 'wist-je-datje'. En dat we geen onthaalbediende hebben maar wel een kantoorhond die je met een rustige blik verwelkomt, is ook best origineel. Andere weetjes vind je hieronder.
aantal medewerkers 50 en groeiende
jaarlijkse omzet € 200 mio
# SKU's 3000
AEO certified Authorized Economic Operator (Full)
vierkante meters warehouse 14000
diversiteit Medewerkers uit 8 verschillende geboortelanden
jaarlijks aantal PO's en SO's +- 5000 PO's en 7000 SO's

Onze bedrijfswaarden

De principes uit onze Mission statement hebben we omgezet naar professionele waarden. Deze willen we terugzien in het dagelijkse gedrag van al onze medewerkers.

Wees respectvol in al je relaties

Wees respectvol in al je relaties

Wees transparant over je acties

Wees transparant over je acties

Streef altijd naar langdurige en duurzame relaties

Streef altijd naar langdurige en duurzame relaties

Durf 'the status quo' in vraag te stellen en zoek mee naar verbetermogelijkheden

Durf 'the status quo' in vraag te stellen en zoek mee naar verbetermogelijkheden

Probeer zelf actief bij te dragen aan een aangename werkomgeving

Probeer zelf actief bij te dragen aan een aangename werkomgeving
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Gemakkelijk bereikbare locatie !

We liggen letterlijk in de schaduw van het imposante Havenhuis en 1 brug verwijderd van de cinema's. Het bruisende Antwerpen centrum ligt op een steenworp ver, ideaal voor wie 's avonds nog een uitstapje wil doen in de stad. De tramlijn passeert voor onze deur en komende van de Ring moet je slechts 1,5km rijden. Aangekomen aan Mexicostraat nr. 3 kan je zonder probleem je auto kwijt op onze ruime, omheinde parkeerplaats.

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?